*L’enviament de les seves dades suposa l’acceptació de la Política de privacitat. El telèfon introduït només será utilitzat per posar-nos en contacte amb vostè i poder facilitar-li la informació sobre els nostres serveis

 • en
 • fr
 • es
 • ca

Teràpia Sexual

Què és la teràpia sexual?

La teràpia sexual és un espai on treballem per aconseguir una vida sexual plena i satisfactòria, utilitzant tècniques i estratègies que tenen com a finalitat ajudar a resoldre els diferents tipus de dificultats que afecten les persones i a les parelles.

Principals problemàtiques

 • Ejeculació precoç
 • Disfunció erèctil (aconseguir / mantenir una erecció)
 • Apatia, falta de desig
 • Dificultats en la penetració
 • Monotonia, insatisfacció
 • Sexualitat i malaltia (física / mental)

Gaudir d’una vida sexual plena i de qualitat és un camí ple d’alts i baixos … I, a qui preguntem quan els dubtes que sorgeixen tenen a veure amb un tema tan íntim? Perquè no podem resoldre problemes pensant de la mateixa manera que quan els vam crear… (A. Einstein)

 

 

Posted by Creu Groga / Posted on 30 nov.
 • teràpia sexual
 • Post Comments 0

  Drop us a line

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  *

  Esta página web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario y ofrecerle el mejor servicio. Para saber más sobre el uso que hacemos de las cookies, consulte nuestro Aviso Legal y nuestra Política de Cookies. Si continua navegando por esta web, da su consentimiento para el uso de cookies.

  ACEPTAR
  Aviso de cookies