*L’enviament de les seves dades suposa l’acceptació de la Política de privacitat. El telèfon introduït només será utilitzat per posar-nos en contacte amb vostè i poder facilitar-li la informació sobre els nostres serveis

 • en
 • fr
 • es
 • ca

Ortodòncia Invisalign

Actualment, la tècnica d’ordodòncia més recomanable son els alineadors transparents seqüenciats, és a dir, realitzat mitjançant un canvi d’aparells aproximadament cada dues setmanes el que crea una seqüència que fa que les dents, de mica en mica, modifiquin la seva posició. Són còmodes, estètics, no freguen, no punxen, no provoquen úlceres, es poden treure per menjar, etc. Tot son avantatges.

Invisalign és una novedosa tècnica d’ortodòncia invisible que permet lluir un boca bonica sense necessitat de patir. Aquest avanç està tenint una gran acceptació entre les persones que busquen tractaments estètics per la seva dentadura. Els principals avantatges són:

 • Estètic: els alineadors que s’utilitzen son gairebé invisibles, de manera que els altres no notaran que els portes posats.
 • Comoditat: aquests aparells correctors son lleugers, transparents i removibles, facilitant la seva col·locació i ús. Gairebé no notaràs que els portes posats.
 • Higiene: els alineadors es poden netejar fàcilment perquè son de treure i posar. A més a més, ens facilita el raspatllat de les dents després dels àpats.
 • Duració del tractament: aquest nou sistema permet estimar amb un grau d’exactitud molt elevat el temps que tindrà que potar-lo posat el pacient, per aconseguir els millors resultats.
 • Visualització dels resultats: existeixen tecnologies que permeten visualitzar en tot moment l’estat del procés de l’alineament dental així com l’estat final que adquiriran les dents ja colocades.

  Retenidors al final del tractament.

  Tan important com aconseguir aquests objectius es mantenir-los en el temps. Per això s’utilitzen uns aparells de retenció, anomenats retenidors transparents que es posen només per dormir. “Són molt fins, ningú nota que els portes posats però faran la seva funció de mantenir per la resta de la vida, les dents en la seva posició”. Són els retenidors vivera de invisalign.

  En alguns casos, amb pacients que tenen retracció d’os o les genives retretes, és fàcil que necessitem posar uns filferros fins, a la part posterior de les dents, fixats amb resina composta, el que farà ferulitzar les nostres dents.

  Article cedit per la Dra. Cristina Sanclemente, Odontopediatra i Ortodoncista del Centre Mèdic Creu Groga

 • Posted by Creu Groga / Posted on 05 set.
 • Invisalign, Ordotoncia
 • Post Comments 0

  Drop us a line

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  *

  Esta página web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario y ofrecerle el mejor servicio. Para saber más sobre el uso que hacemos de las cookies, consulte nuestro Aviso Legal y nuestra Política de Cookies. Si continua navegando por esta web, da su consentimiento para el uso de cookies.

  ACEPTAR
  Aviso de cookies