DR. GABRIEL ARCOS

QUADRE MÈDIC

DR. GABRIEL ARCOS
Open Now
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

El Dr Gabriel Arcos Algaba és Llicenciat en Medicina per la Universitat Nacional de Tucumán – Argentina.

Per realitzar la seva especialitat, va acudir a Espanya i via MIR (2009) va obtenir el lloc 266 de 11.326 aspirants, la qual cosa li va permetre realitzar l’especialitat d’Oftalmologia al servei d’oftalmologia de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Un cop finalitzada l’especialitat d’Oftalmologia, va continuar la seva formació en l’àmbit de la retina metge – quirúrgica realitzant un Màster a l’institut de Microcirurgia Ocular (IMO) de Barcelona, ​​on ampli seus coneixements junts a prestigiosos especialistes del tema.

Mostrant gran inquietud per la retina i les noves tecnologies, va ser el primer oftalmòleg a incorporar-se al equip de Optretina (2013 – actualitat) com a consultor internacional d’imatges retinianes, convertint-se en un expert en el diagnòstic clínic de patologies retinianes, i brindant assessoria en la incorporació de la intel·ligència artificial a l’anàlisi d’imatges retinianes.

Desenvolupa la seva activitat assistencial i quirúrgica formant part del departament de retina de l’Hospital de Mataró (2014-2015). Es va incorporar al servei de l’Hospital Sant Rafael (2015 – 2018), on va focalitzar la seva activitat quirúrgica per convertir-se en un expert en la cirurgia de cataractes.

La seva activitat privada la va desenvolupar en diversos centres mèdics: Clínica del Vallès Sabadell (2014 – 2016), Centre Mèdic Amedics Barcelona (2015 – actualitat), Centre Mèdic Creu Groga, Calella (2015 – actualitat). En aquest període centre la seva formació en la cirurgia de la presbícia amb lents trifocals (cirurgies de cataractes Premium) i seguint la seva passió per l’oftalmologia es va incorporar a l’equip de cirurgia refractiva de l’Hospital General de Catalunya del qual actualment forma part.

Actualment és l’oftalmòleg de referència en retina metge – quirúrgica i cirurgia refractiva dels centres on treballa.

HORARI DE VISITA

Dilluns i dijous matí