Dr. Adrià Piñero

QUADRE MÈDIC

Dr. Adrià Piñero
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

El Dr. Adrià Piñero és graduat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Urologia per l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Va ampliar la seva formació en litiasi renal i endourologia en una estada clínica a l’Hôpital Tenon de Paris (França) sota la supervisió del Professor Olivier Traxer, on també va col·laborar en diversos projectes d’investigació.

Actualment és metge adjunt d’Urologia als Hospitals de Calella i Blanes (Corporació de Salut del Maresme i la Selva) i des d’octubre de 2022 col·labora al Centre Mèdic Creu Groga com a metge especialista en Urologia i Andrologia.

Combina l’activitat assistencial amb el desenvolupament de la tesi doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona amb el projecte d’investigació “Avaluació dels resultats quirúrgics i funcionals de l’aplicació de la tecnologia MOSES® a l’enucleació prostàtica amb làser Holmium com a tractament dels símptomes del tracte urinari inferior secundaris a la hiperplàsia benigna de pròstata”, un assaig clínic en el que ha col·laborat a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Manté una actualització permanent assistint a congressos nacionals i internacionals i ha publicat i col·laborat en diferents articles en revistes especialitzades d’Urologia.
És membre de les societats científiques: catalana, espanyola i europea d’Urologia.