CENTRE MÈDIC CALELLA

Ja fa 30 d’anys d’aquella primavera del 1983 en que Creu Groga iniciava el seu camí tímidament, liderat per un equip jove i emprenedor que apostava amb força per tirar endavant un projecte vocacional, un nou model de centre assistencial que ha donat un servei mèdic de qualitat a tots els visitants i veïns de Calella fins al dia d’avui.

Els temps canvien i Creu Groga s’adapta a les noves necessitats i als nous temps que corren. Les seves instal·lacions de més de 3.000m2 són ja un referent a la Comarca del Maresme, tant per la diversitat dels serveis mèdics que s’hi donen com per la seva tecnologia d’última generació.

La nostra filosofía ens condueix a innovar i a donar constantment la millor atenció als usuaris.

A Creu Groga oferim una atenció integral als pacients. Volem que el pacient que vingui al nostre centre surti amb un diagnòstic concret. Això és possible gràcies a una estricta i planificada logística interna que ens permet realitzar totes les proves de manera més ràpida i precisa.

Treballem en base a la máxima qualitat que ens ofereix a l’estar certificats amb la norma ISO 9001.

Així volem destacar els serveis incorporats darrerament de diagnòstic per la imatge com: Ressonàncies Magnètiques, TAC, TAC dental, Endoscòpia Digestiva i Densitometria òssia.

Especialitats com Oftalmologia, Endocrinologia, Cirurgia Maxilofacial, Ortodòncia pediàtrica,  Dermatologia Pediàtrica, Medicina Esportiva,.…

Tècniques noves com els Factors de Creixement, Ozonoteràpia, Blanquejament Dental, Indiba Activ,  Hidroteràpia Neurològica, Fisiorespiratòria, Reeducació del Sòl Pèlvic, Teràpia Visual, etc.