QUADRE MÈDIC

Dra. Débora Bernárdez
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

La Dra Débora Bernardez Ojea és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Federal de Pernambuco Brasil 2001. Desenvolupa la medicina general – Medicina de Família, cures prenatal, pediatria, consulta general mentre prepara el MIR. Això li aporta coneixement pràctic i mèdic previ a l’especialització quirúrgica. Aprofundint en el tracte el pacient i el maneig mèdic.

S’especialitzà via MIR en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a Badalona-Barcelona.

Durant la residència i en finalitzar la mateixa realitza estades a Serveis de Cirurgia Plàstica Privats a Barcelona (Clínica Tres Torres – Plataforma LASER) així com internacional, Hospital da Plàstica a Rio de Janeiro- Brasil 2009 amb Dr Farid Hakme, Lyacir Ribeiro, Paulo Müller … Hospital das Clínicas de Pernambuco- Brasil amb Dr Geraldo Torreāo de Sa.

Inicià l’activitat a la Medicina Pública a l’Hospital Germans Trias i Pujol a Badalona. Tot seguit canvià a l’Hospital del Mar i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant 9 anys. Exercint de metge especialista, coordinant l’activitat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital del Mar, comitè de mama, dedicant-me a la reconstrucció mamària en tota la seva complexitat, implementant a l’hospital la microcirurgia, DIEP per a reconstrucció de mama. Dins l’activitat de l’hospital també feia reconstrucció de membre inferior després d’accidents, reparació després de cirurgia de tumors cutanis i tota mena de cura de ferides complexes.

Va realitzar el Màster Internacional en Microcirurgia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – Fundació Dr. Robert Universitat Autònoma de Barcelona 2012-2013.

Obtingut el títol d’Expert en Microcirurgia – Mútua Sabadellenca (Sabadell-Barcelona) 2012-2013.

Finalitzat el doctorat l’any 2015 amb la tesi doctoral Cum Laudem, Estudi radiològic i anatòmic sobre l’axialitat de les artèries perforants de la mamària interna. Implicació en el disseny del penjall IMAP i aplicació clínica.

L’any 2016 intensifica la formació microquirúrgica a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb una rotació interna al servei de Cirurgia Plàstica.

Des del 2023 treballa al Centre Mèdic Creu Groga com a metgesa especialitzada en cirurgia plàstica, estètica i reparadora així com també en Reconstrucció i cirurgía estètica de Mama.

Actualment, es dedica en l’àmbit públic a l’Hospital de Mataró mancomunat amb l’Hospital Germans Trias i Pujol. També treballa a la Clínica Sagrada Família amb l’equip del Dr Enrique Sospedra. Du a terme cirurgia mamària, augment mamari, reducció de mames, mastopèxia, recanvi de pròtesis, retirada, lipotransferència i reconstrucció mamària. Així com altres cirurgies, tractament quirúrgic de l’envelliment facial, blefaroplàstia, lífting… Tractament post aprimament massiu, bodylift, abdominoplàstia, liposuccions, reparació de paret abdominal, herniorràfia, lífting de cuixes i braços i tècniques combinades amb lipofilling. Cirurgia de correcció d’orelles en bufador i reconstrucció auricular després dilatació de lòbuls o lòbuls esquinçats.

Dra. Bernárdez ha participat en nombrosos congressos i simpòsiums, destacant pel seu esperit de treball i la seva qualitat humana.