DR. ARIEL ODRIOZOLA

QUADRE MÈDIC

DR. ARIEL ODRIOZOLA
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

El Dr. Ariel Odriozola és Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Universitat de La Plata (Argentina). Especialització en Endocrinologia i Nutrició per la Universitat de Santiago de Compostela.

Des del 2018 treballa al Centre Mèdic Creu Groga com a doctor especialista en Endocrinologia i Nutrició.

Actualment també treballa com a director de l’Institut Català d’Endocrinologia (I.C.E.N)

Va treballar com a investigador científic al Departament d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Clínic, sota la direcció del Dr. Ramon Gomis i en múltiples estudis clínics a nivell internacional.

  • Membre numerari de SED, EASD, EASD-Neurodiab i NEURALAD (Study Group for Diabetic Neuropathy, Latin American Diabetes Association)
  • EASD-NEURODIAB, un grup d’estudi de l’Associació Europea per a l’Estudi de la Diabetis (EASD)
  • Membre i president del Congrés 1998, 2013 i 2019
  • NEURODIAB és un grup d’estudi de l’Associació Europea per a l’Estudi de la Diabetis (EASD) que se centra en aspectes clínics i experimentals de la neuropatia diabètica. El seu objectiu principal és promoure l’avanç del coneixement sobre tots els aspectes de la neuropatia diabètica mitjançant una cooperació activa entre diabètics i altres especialistes interessats. com ara neuròlegs, neurofisiòlegs, uròlegs, gastroenteròlegs, etc. Per aconseguir aquest objectiu, també fomentarà enquestes i assajos clínics adequats.

 

HORARI DE VISITA

Divendres matí i tarda