Dra. Carme Agustí

QUADRE MÈDIC

Dra. Carme Agustí
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

La Dra. Carme Agustí és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona. Especialista en Medicina Interna, títol obtingut després de 5 anys de residència a l’Hospital Universitari de Bellvitge, amb la subespecialització en malalties infeccioses, amb 2 anys de la residència i 2 de post llicenciatura en el Servei de Malalties Infeccioses del mateix hospital.

Membre de la Societat Catalanobalear de Medicina Interna (SCMI) i de la de malalties infeccioses i microbiologia clínica (SCMIMC) i de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clínica (SEIMC), assistint anualment a diferents cursos i congresos de les societats.

Ha participat en projectes de tesi, cursos i estudis en relació sobretot amb malaltia respiratòria, factors de risc cardiovascular , patologia hepàtica , malalties infeccioses i política d’antibiòtics.

Va ser integrant del grup EPOC de la Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias (SEMES).

Membre integrant del grup CC10 endocarditis Team, del VINCAT i del grup PROA territorial del Vallès.

Com a professional ha treballat de metge adjunt de Medicina Interna a l’Hospital de Bellvitge, Hospital de Mútua de Terrassa i des de l’any 2007 fins a l’actualitat a l’Hospital de Sant Celoni, on compagina l’activitat de Medicina Interna (assistència sobretot al pacient amb malalties infeccioses, pluripatològic, diagnòstic incert, patologia respiratòria, cardiovascular i hepatorenal ) amb la Coordinació de la Comissió d’Infeccioses, Control de la infecció nosocomial i política d’antibiòtics, assistència al pacient amb infecció de ferida quirúrgica i des de febrer del 2021 co-lideratge mèdic en la pandèmia de la COVID19.

Des del 2021 treballa al Centre Mèdic Creu Groga com a doctora especialista en Medicina Interna i Infectologia

HORARI DE VISITA

Dimecres tarda