DR. JOEL SUÁREZ

QUADRE MÈDIC

DR. JOEL SUÁREZ
0.000
Joel Suarez Institut Oftalmològic Creu Groga
INFORMACIÓ DETALLADA

El Dr. Joel Suárez Jáuregui, especialista en Glaucoma i Cataractes; es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i posteriorment va accedir a una plaça MIR com a resident d’Oftalmologia a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (UAB).

Durant la seva formació ha superat els exàmens corresponents al “International Council of Ophthalmology” en les seves tres fases: Basic Science, Optics and Refraction and Clinical Science.

Obstenta el Títol de “Fellow of the European Board of Ophthalmology, Specialist Diploma in Glaucoma”, prestigiosa acreditació concedida per la Societat Europea de Glaucoma.

Màster en Direcció i Gestió de Centres Sanitaris per la Universitat de Barcelona/ OBS Business School.

Aconsegueix la suficiència investigadora (Diploma d’Estudis Avançats) sota el títol “Uveítis i Hipertensió ocular en la nostra àrea de salut”. Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment és Director Metge de l’Hospital Clínic Maresme, Cap de Servei del Institut Oftalmològic Creu Groga i Cap del Departament de Glaucoma del Servei Integrat de Oftalmologia del Vallès Oriental (Hospitals de Granollers, i Sant Celoni). Càrrec que ja havia ocupat amb anterioritat a l’Hospital General de Catalunya, Hospital Sagrat Cor i Hospital de Mollet.

El Dr. Suárez combina la seva intensa activitat clínica, quirúrgica i de formació de residents, amb nombroses ponències i presentacions en cursos i congressos nacionals i internacionals; així com diverses publicacions mèdiques i col·laboracions en llibres de text d’oftalmologia (Glaucoma i Cataracta, Actualització en la cirurgia de Glaucoma, etc)

Ha rebut en dues ocasions el premi a la millor presentació en el congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia.

Compromès amb la formació i la recerca, ha estat membre del comitè d’experts del programa “Save Sight Years”, participant en el seu desenvolupament i de “Valls Ophthalmologia Research”; on ha participat i coordinat múltiples assajos clínics i projectes de recerca relacionats amb l’oftalmologia.

És membre de la Societat Americana d’Oftalmologia, la Societat Europea de Glaucoma, la Societat Catalana d’Oftalmologia i de la Societat Espanyola de Glaucoma.

HORARI DE VISITA

Dijous a la tarda