DRA. ANA MARIA BALDOVÍN

QUADRE MÈDIC

DRA. ANA MARIA BALDOVÍN
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

La Dra. Ana Baldovin és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Saragossa.

També ha cursat:

Metge especialista en Oftalmologia per l’Hospital Clínic Universitari “Lozano Blesa” de Saragossa. Grau de Doctor per la Facultat de Medicina de Saragossa, amb la qualificació d’excel·lent CUM LAUDE amb la tesi doctoral Oftalmopatia en Malaltia de Graves. Troballes clíniques i la seva proposta terapèutica.

Formada en totes les especialitats medico quirúrgiques, desenvolupant fonamentalment cirurgia, amb àmplia experiència en oculoplastia, òrbita i vies lacrimals (cirurgia de cataracta, glaucoma i combinada, malposicions de parpelles, alteracions del cant extern palpebral, obstrucció de la via lacrimal, cirurgia conjuntival , evisceració ocular, laseteràpia Argon, injeccions intravítreas, lents de contacte terapèutiques, etc …)

FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA I ALTRES ACTIVITATS

Des del 2001 treballa al Centre Mèdic Creu Groga com a metge especialista en oftalmologia.

La Dra. Baldovin ha treballat en diferents hospitals d’àmbit nacional com a metge especialista en oftalmologia i actualment també treballa a l’Hospital de Mataró.

És membre de la Societat Espanyola d’Oftalmologia, de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Ocular i Orbitària, de la Societat Catalana d’Oftalmologia i de la Societat Aragonesa d’Oftalmologia

HORARI DE VISITA

Dilluns a la tarda