DRA. NÚRIA MENDIETA

QUADRE MÈDIC

DRA. NÚRIA MENDIETA
Open Now
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

La Dra. Núria Mendieta és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialista en Oftalmologia per l’Hospital Universitari de Burgos.

Durant la seva formació ha superat els exàmens corresponents a “International Council Of Ophthalmology” en les seves tres fases: Basic Science, Optics and Reftaction and Clinical Science, així com l’examen corresponent a l’European Board of Ophthalmology. Completant la seva formació amb una estada al departament de neurooftalmologia i uveïtis a l’Hospital Clínic de Barcelona i una estada al departament de glaucoma i de còrnia del Queens Medical Centre de Nottingham, al Regne Unit.

Des del setembre de 2016 treballa a l’Institut Oftalmològic del Centre Mèdic Creu Groga com a metge especialista en oftalmologia.

També treballa com a especialista de glaucoma a l’Hospital Universitari Parc de Salut Mar i a l’Hospital General de Catalunya.

Prèviament havia treballat a l’Hospital Sagrat Cor i al Servei Integrat d’Oftalmologia del Vallès Oriental (Hospitals de Granollers, Mollet i Sant Celoni).

Ha presentat comunicacions a diversos congressos, tant d’àmbit nacional com europeu i participa en la realització de varis estudis clínics a VOR (Vallès Ophthalmology Research).

És membre de la Societat Catalana d’Oftalmologia i de la Societat Espanyola de Glaucoma.

HORARI DE VISITA

Divendres a la tarda