SRA. ADRIANA CASALS

QUADRE MÈDIC

SRA. ADRIANA CASALS
0.000
INFORMACIÓ DETALLADA

La Sra Adriana Casals és Diplomada en Òptica i Optometria per la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (UPC), des de l’any 2005.  Posteriorment es va formar en teràpia visual al Centre d’Optometria Internacional de Madrid durant el curs 2006-2007, i en optometria pediàtrica l’any 2008 a la Universitat Europea de Madrid.

L’any 2013 va obtenir la titulació de Màster en Optometria i Ciències de la Visió (MSc) per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb la presentació del seu TFM sobre les lents intraoculars fàquiques de fixació a l’iris, amb una qualificació d’excel.lent.

Té experiència en òptica, optometria clínica i contactologia. Al llarg de la seva carrera professional s’ha especialitzat en l’optometria clínica,  realitzant tasques d’optometrista tant en sanitat pública com privada. Ha treballat en centres oftalmològics com l’Institut Català de la Retina i el Centre Ocular de Terrassa – Àptima Mútua de Terrassa, on també va formar part del departament de cirurgia refractiva com a tècnic especialista de làser excímer a quiròfan.

Té experiència en l’adaptació de lents de contacte en ectasies, i recentment s’ha format també en l’adaptació de lents esclerals.

Des d’abril de 2018 treballa a l’Institut Oftalmològic Creu Groga com a optometrista.

Ha publicat varis articles en la revista d’optometria (Gaceta) i un poster en el congrés de la SEEBV.

És membre del Col·legi d’Òptics Optometristes de Catalunya.